ДОСТАВКА

Health and Beauty Bulgaria е посредник между дистрибуторите/производителите на козметични продукти и хранителни добавки, и вас(клиентите). Целта ни е да задоволим вашите желания, като предоставим възможно най-доброто качество на избраните от вас продукти.


1.1. Health and Beauty Bulgaria се стреми да достави желаните от вас продукти за възможно най-кратък срок. Health and Beauty Bulgaria подхожда към доставките на поръчани артикули с особено внимание, за да предотврати всяка загуба или разочарование, в резултат времето на доставка.

1.2. В зависимост от избрания от вас вид на доставка, Health and Beauty Bulgaria извършва доставки от врата до врата до посочения в регистрационната форма адрес за доставка, или до офис на куриерска фирма ‘Еконт’, за следните прогнозни срокове:

  • Доставка със ‘Спиди’, до офис, между 1 и 3 работни дни - 2.95лв
  • Доставка със ‘Спиди’, до врата, между 1 и 3 работни дни - 4.95лв
  • За поръчки над 25лв, до офис на ‘Спиди’ или до врата, между 1 и 3 работни дни - безплатна.
  • време за обработка на поръчките - до 2 работни дни.

1.3. Прогнозните срокове за доставка започват да текат от датата на изпращане на поръчаните артикули, и Health and Beauty Bulgaria не носи отговорност за каквито и да било забавяния, причинени от независими за нас обстоятелства. Посочените прогнозни срокове се прилагат, доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от куриерските организации.

1.4. Ако поръчаните артикули не могат да бъдат доставени в рамките на посочените прогнозни срокове, Health and Beauty Bulgaria ще се старае да осъществи доставката толкова бързо, колкото е практически възможно. При всички случаи, Health and Beauty Bulgaria си запазва правото едностранно да удължава посочените срокове с до 7 (седем) дни.

1.5. Доставките се получават стандартно – на ръка, срещу подпис и представяне на лична карта. При невъзможност или затруднение за връчване лично на потребителите, доставките се връчват на лица, членове на домакинството, или на лица, посочени от потребителите, като се отбелязва името на лицето, получило доставката, и връзката му с потребителя. При невъзможност за връчване на доставката след два опита договорът за продажба от разстояние, автоматично се прекратява, като в този случай, като санкция за неизпълнението му от страна на потребителите, Health and Beauty Bulgaria задържа всички заплатени от потребителите суми.

 

1.6. Данни и информация за движението на доставката и сроковете на нейното изпълнение ще бъдат изпратени до вашия електронен адрес, посочен в регистрационния формуляр за връзка, заедно с потвърждението на поръчката. Ако сте поръчали няколко вида артикули, по едно и също време, поръчаните артикули могат да бъдат доставени в различни моменти.

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛИ

2.1. Health and Beauty Bulgaria се стреми да постигне пълно удовлетворяване на своите потребители. Удовлетвореността на потребителите е основен приоритет на Health and Beauty Bulgaria, и в този смисъл Health and Beauty Bulgaria отделя внимание на всяка заявка за връщане или на всеки отделен случай на рекламация, с цел да предостави най-доброто обслужване на своите потребители.

2.2. Ако доставените артикули не отговарят на поръчаните или се забелязват явни дефекти, повреди, или забелязвате продукт с изтичащ срок на годност, то  моля свържете се незабавно с нас на e-mail: sales@hab.bg. Отдел Обслужване на клиенти на Health and Beauty Bulgaria ще направи всичко възможно, за да коригира грешката и осигури възстановяване или замяна на артикулите, в съответствие с нашата политика за рекламации.

2.3. Health and Beauty Bulgaria се надява потребителите да са доволни от закупените артикули и предлага пълно възстановяване на платената сума, или замяна на закупените артикули, в случаите на рекламации и/или връщане.

2.4. Можете да върнете закупени от Health and Beauty Bulgaria артикули, които не са използвани и повредени. За да получите възстановяване на платената сума или замяна на артикули, те трябва да бъдат запазени и върнати на Health and Beauty Bulgaria в отлично състояние, без индикации за използване или повреда, в оригиналната опаковка, придружени от покупните документи (копие от оригинална фактура и/или копие от касова бележка, и/или съответната стокова разписка, подадена от куриера при получаване на поръчката).

2.5. За да предотврати каквито и да било недоразумения, Health and Beauty Bulgaria предлага на своите клиенти винаги опцията за ‘преглед и тест’, чрез която да се уверите, че всичко по вашата поръчка е изрядно.

2.6. Връщането и/или замяната на закупени артикули се осъществява при следните условия:

  • Уведомявате Health and Beauty Bulgaria за вашия отказ от договора - да върнете или замените своята покупка, като попълните декларация за отказ от договор и я изпратите на електронен адрес: sales@hab.bg.
  • Закупените артикули следва да бъдат върнати в рамките на 14-дневен срок, считано от датата на искането за връщане на артикул. Рекламации, връщане и/или замяна на артикули извън тези срокове няма да бъдат приемани.
  • Моля имайте предвид, че връщането на артикули е на ваша отговорност и рискът от повреждане или загуба, е за ваша сметка, до момента, в който пратката достигне до Health and Beauty Bulgaria. В този смисъл, Health and Beauty Bulgaria препоръчва изпращане на пратка, която да гарантира стойността на връщаните артикули.
  • Моля имайте предвид, че всички преки разходи за връщане на артикули са за сметка на потребителите.
  • Стойността на всички успешно върнати артикули, отговарящи на условията за връщане на артикулите, посочени по-горе, ще бъде възстановена чрез наложен платеж, след като бъдат приспаднати допълнителни евентуални разходи за такси, мита, такси за доставка, платени от Health and Beauty Bulgaria, във връзка с получаването на върнатите артикули, за което ще бъдете изрично уведомявани. Моля, имайте предвид, че този процес може да отнеме до 30 (тридесет) дни.

2.7. Моля, обърнете внимание, че Health and Beauty Bulgaria предлага нови и неизползвани артикули, с прикрепени търговска марка към тях. Health and Beauty Bulgaria не продава употребявани артикули и няма да приеме какъвто и да е артикул с някаква индикация, че е бил използван. В такива случаи, стойността на върнатия артикул няма да бъде възстановена. Health and Beauty Bulgaria не може да носи отговорност за всеки артикул, който не е бил върнат във вида, описан по-горе.